Deze maandag 27 augustus 2018, werd er een bezoek aan onze vestiging in Rochefort georganiseerd. Met als doel onze klanten te ontmoeten, hun Roche4meat met onze werkwijze die steeds gericht is op kwaliteit te laten ontdekken. En om de Bocquillon, een bijzonder product, te leren kennen.
Tijdens dit evenement, was er ook een bezoek aan onze partners, de firma Alvenat en de boerderij van Mathieu Rabeux gepland.
Bij de deelnemers waren : Maison St Aubain in Namur – slagerij Lambot in Beauraing- slagerij Boca in Heron – het restaurant boucher Doubles in Barchon, slagerij Lassaux Labye in Vedrin.
De gelegenheid voor onze klanten, om te beseffen hoeveel werk en tijd er nodig is om vlees van topkwaliteit, met smaak en ecologisch respect te verkrijgen.
De gelegenheid, om de verschillende partners te ontmoeten en onze gemeenschappelijke passie te delen. Dit geeft een belangrijke feedback voor onze firma, want elke slagerij heeft zijn specifieke kenmerken.